Tlf. +45 62 62 21 51 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

ICM træning

Fitnesstrningunderside

ICM er et veludbygget træningscenter med kredsløbsmaskiner, styrketræningsmaskiner og frivægte. Vi henvender os til den brede befolkning, forstået på den måde, at vi meget bevidst ikke har vægte og maskiner, der passer til styrkeløftere eller bodybuildere.

Du har mulighed for at få en introduktionstime, når du har meldt dig ind som medlem. Du kan aftale tid til en introduktionstime i receptionen . Introduktionstimer afholdes typisk i tidsrummet mandage formiddag eller tirsdag aften. Kontakt os for nøjagtig aftale.

Inviterer du ikke-medlemmer ind i træningscentret, forbeholder vi os retten til at stoppe dit medlemsskab uden refundering, lige som vi forbeholder os retten til at politianmelde gratisten.

Vi kan hjælpe dig med at lave træningsprogrammer, genoptræningsprogrammer og forskellige fysiske tests. Specifik programlægning samt testning er ikke en del af medlemsskabsprisen. For mere information om specifik programlægning eller tests se i menuen ude til venstre eller kontakt receptionen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Er du medlem af ICM Træning, er brugen af træningslokalet samt alle holdene i menuen ude til venstre, en del af medlemsskabet. Se priser her

Fra 2/9 2019 er fitness centerets åbningstider ændret til : (se nedenfor)  Det vil ikke længere være muligt at benytte bagindgangen uden for åbningstiderne

Åbningstider
Mandag 06.00-22.30
Tirsdag 06.00-22.30
Onsdag 06.00-22.30
Torsdag 06.00-22.30
Fredag 06.00-22.00
Lørdag 07.00-22.00
Søndag 07.00-22.00

Den 24. december og den 31. december lukker træningslokalet kl. 16.00

 

Møder og selskaber
Mder og selskaber

Let og lige til

Fra 2 til 1000 personer. Med eller uden overnatning. Fra sandwich og flaskevand til hvid dug og servering.

Læs mere om overnatning
Overnatning
Overnatning

Specielt

...til dig ... så sig det ikke til nogen. Vi henvender os specielt til feriegæster, håndværkere, idræts- og lejrskoler.

Midtfyns-Ferieby.dk