Tlf. +45 62 62 21 51 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

ICM fysiske tests

Iformunderside

MFC TEST
Fysiske test og træning er to ting som hører rigtig godt sammen. I ICM Træning udbydes derfor en bred vifte af tests, som er i stand til at tegne et retvisende billede af din aktuelle sundhedstilstand. Vi mener det er vigtigt med grundigt vejledning - derfor vil du få alle dine testresultater udleveret på skrift sammen med en mundtlig gennemgang af resultaterne fra testlederen. Herunder ses en kort beskrivelse af de tests som vi udbyder.

Konditest (Åstrand)
Dårlig kondition og lavt kondital er en risikofaktor for udviklingen af livsstilssygdomme såsom type-2 diabetes og kredsløbssygdomme såsom blodpropper, åreforkalkning og højt blodtryk. Ved denne konditest måles dit kondital og din maksimale iltoptagelse (VO2 max). Testen giver os derfor en mulighed for at vejlede dig til en forebyggende indsats, i forhold til din sundhedstilstand. Selve testen udføres på en kondicykel ved to-tre forskellige belastninger af stigende sværhedsgrad – dog uden at du når udmattelse. Hele testsessionen er overstået i løbet af ca. 20-25 min. Styrken ved denne konditest er at den er simpel samt at gentagne test giver et retvisende billede af udviklingen af din kondition over tid.

Kropsanalyse
Stor fedtmasse og lille muskelmasse er risikofaktorer for udviklingen af livsstilssygdomme såsom type-2 diabetes og kredsløbssygdomme såsom blodpropper, åreforkalkning og højt blodtryk. Ved kropsanalysen bestemmes kroppens sammensætning af fedt- og muskelmasse, hvilket giver et mere retvisende billede af din sundhedstilstand fremfor resultatet ved en almindelig vejning alene. Kropsanalysen giver os derfor en mulighed for at vejlede dig til en forebyggende indsats, i forhold til din sundhedstilstand. Selve kropsanalysen foregår på en professionel vægt som via svage elektroniske signaler måler modstanden i fedtvæv og muskelvæv og herved bestemmer andelen af fedt og muskelmasse mm. Udover fedt- og muskelmasse bestemmes desuden BMI, kropsvægt, andel af væske, fedt omkring de vitale organer samt hvilestofskifte. Efter kropsanalysen gennemgår vi resultaterne grundigt sammen og hele sessionen skal forventes at vare 15-20 min.

Lungefunktionsmåling
Lungefunktionsmålingen anvendes til at monitorere og screene for tilstedeværelsen af eller risikofaktorer for livsstilssygdommen KOL samt lungelidelser såsom Astma. Resultatet af testen er en række procentsatser som indikerer om du har nedsat lungefunktion. Varigehden af denne test er 10-15 min.

Blodtryksmåling
Enkel undersøgelse, der giver mange gode oplysninger om hjertets og blodkarrenes tilstand. Det er vigtigt at få målt sit blodtryk af og til, fordi højt blodtryk sjældent kan mærkes, men øger risikoen for alvorlige kredsløbssygdomme som blodpropper, hjerneblødninger og hjertekrampe. Forhøjet blodtryk er den vigtigste årsag til hjerte-kredsløbs sygdomme. Varigheden af denne test er 5-10 min

Patienthold TEST
Denne test er primært for seniorer som enten vil starte på at træne eller som har været i gang med at træne og som gerne vil have et billede af hvordan deres helbredstilstand ser ud målt på kondition, muskelstyrke og mobilitet. Testbatteriet består af 3 test én 6-minutters gangtest, 30-sekunder rejse-sætte-sig test samt timed-up-and-go test. Testen udføres med 3-4 personer samtidig.

Priser på test
1) Konditest (Å-strand) 300 kr.
2) Kropsanalyse 150 kr.
3) Lungefunktionsmåling 50 kr.
4) Blodsukkermåling 125 kr.
5) Blodtryksmåling 125 kr.
6) Sundhedstjek 650 kr.
* Indeholder: Konditest (Åstrand), kropsanalyse, blodtryksmåling, lungefunktionsmåling, blodsukker
7) Patienthold TEST 75 kr.
* minimum 3 personer
* 6 min gangtest, 30-sekunder rejse-sætte-sig-test &Timed-up-and-go

For alle tests gælder
* Afbud bedes meddelt senest dagen før.
* Ved udeblivelse og for sent afbud vil der blive opkrævet 50% af den bestilte tests pris
* For mere information om testning kontakt receptionen på 62622151 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Møder og selskaber
Mder og selskaber

Let og lige til

Fra 2 til 1000 personer. Med eller uden overnatning. Fra sandwich og flaskevand til hvid dug og servering.

Læs mere om overnatning
Overnatning
Overnatning

Specielt

...til dig ... så sig det ikke til nogen. Vi henvender os specielt til feriegæster, håndværkere, idræts- og lejrskoler.

Midtfyns-Ferieby.dk