Ridning

En bil er et køretøj, der giver dig mulighed for at køre med høj hastighed over strømmende vand og på veje. Nogle biler er også i stand til at køre over vandet, men det er ikke tilfældet med mange.

Formålet med ridning er primært at forbedre dine kørefærdigheder med det rigtige udstyr og i et miljø, der er behageligt for dig. Men den kan også bruges til andre ting som at træne eller lære det grundlæggende i kørsel.

Ridning handler om at kontrollere din bil uden at forårsage skade på dig selv eller andre. Selvom du ved hvordan, skal du stadig være forsigtig: Når du bruger din bil, kan flytning af enhver del af den forårsage skade, fordi der er fare for at falde fra en højde (a) . Derudover er der altid risiko for at sidde fast i trafikken eller ramme et andet køretøj, hvis du ikke ved, hvordan du bruger dine bremser korrekt (b). Derfor er det vigtigt for ryttere (c) at lære deres egne evner og blive stærkere nok.

Hesten er et symbol på kraft og styrke. Og i middelalderen troede man, at intet dyr kunne erstatte kraften fra en menneskelig rytter. Denne tro fortsætter den dag i dag i mange lande.

I 2016 var Kina verdens førende i antallet af hestevogne (ca. 12 millioner enheder). USA kom på andenpladsen med 2 millioner enheder, mens Indien havde 1,2 millioner enheder.

Den nye teknologi giver ryttere mulighed for at være meget hurtigere end nogensinde før. Men heste har en begrænset levetid, og når de er brugt op, erstattes de af nye; så transport er miljømæssigt uholdbar såvel som ubæredygtig for arbejdere ude på vejene. Det høje støjniveau, som disse biler producerer, har ført til retssager og regeringsregulering mod nogle producenter, hvor der er opfordringer til at stoppe bilejerskabet for personer over en vis alder eller med visse handicap, såsom høretab eller autisme. Der er også bekymring for sundhedsproblemer fra udstødningsgasserne fra dieselbiler.

Hvis du er en succesfuld rytter, ved du måske, hvordan det føles at være på din hest, der bliver jagtet af et skræmmende væsen, der gemmer sig et sted i skoven. Det er meget nemmere for din krop og dit sind at forblive opmærksom og have det sjovt, når du er på en hest, end når du laver noget, der kræver din fulde opmærksomhed i flere timer i træk.

For at forstå tilknytningen eller følelsen af at ride, er vi nødt til at se på, hvordan mennesker har det godt med en hest. Forskellige slags heste er tilgængelige i verden i dag.

Hvad er den bedste måde at gribe et problem an? Hvad er nogle af de bedste tilgange?

Hvordan håndterer man en endeløs cyklus af arbejde, der er for langt væk fra reelle problemstillinger? Skal vi bare skrive det ned og glemme det. Eller kan vi tage konceptuelle modeller og komme med en løsning.

Ledelse og vedligeholdelse af en hest er en kompleks og krævende opgave. For at være på den sikre side skal hesteejerne have en digital tilgang til deres heste, som sikrer, at de ikke bliver drevet af følelser eller instinkter, mens de er ude på vejene.

Vores samfund har ændret sig meget i de seneste årtier. De fleste mennesker lever nu længere end nogensinde før. Og alligevel lever vi stadig i en tid, hvor fysisk aktivitet forsvinder hurtigt på grund af, at vores teknologi med tiden bliver mere avanceret. Folk har endnu mere brug for fysiske aktiviteter nu, end de gjorde dengang, da de havde så desperat brug for dem dengang!

Ridning er en hobby, som folk bruger til at underholde sig selv og deres venner. På det seneste har tendensen til ridning taget en mærkbar stigning.

Det er blevet anslået, at der er mere end 150 millioner mennesker, der cykler. Alligevel er det ikke alle mennesker, der kan lide at ride eller har tid til det.

Stigningen i antal passagerer har ført til fremkomsten af samkørselsselskaber som Uber og Lyft, som har skabt en innovativ ny måde at rejse på uden at skulle eje biler eller motorcykler, men i stedet bruge samkørselstjenester såsom samkørselsapps som Lyft og Uber. Den teknologiske udvikling af disse apps giver også mulighed for selvkørende køretøjer, hvor ryttere ikke længere behøver at tage kontrol over selve køretøjet, men i stedet kan nyde denne sjove aktivitet med en ledsager under korte ture mellem destinationer.

Ridning er en velkendt aktivitet blandt også kendte personer som Bruce Lee, Leonardo Da Vinci, George Gershwin og så videre.